top of page

Mogelijkheden 

Bij opdrachten Huisherinneringen ga ik verder dan een vastgoedfotograaf. Ik leg de ziel en de emotie van een huis vast, vóórdat het huis verkoopklaar wordt gemaakt. Ik fotografeer typische hoekjes, persoonlijke spullen, tekeningen op de koelkast of schoenen in de gang. Ik leg de sfeer, het "thuisgevoel" vast.
Hiervan maak ik een professioneel fotoboek, wat op een creatieve en unieke wijze wordt vorm gegeven. Elk Huisherinneringenalbum is zo een uniek verhaal.

Juist deze persoonlijke aanpak maakt mijn werk zo leuk. Ieder huis heeft zijn verhaal.

Allereerst geef ik uitleg over mijn werkwijze. De wensen van jou als eigenaar of naaste familie bespreek ik bij aanvang.
Het kan zijn dat er bepaalde ruimtes of spullen specifiek gefotografeerd worden, of juist achterwege worden gelaten.

Het is erg leuk om jezelf, of je ouders nog te laten fotograferen in het huis. Hiermee krijgt het album een extra toegevoegde waarde. In welke stijl ik dan fotografeer, overleg ik van tevoren.

Huisherinneringen kunnen ook waardevol zijn voor een jong gezin. Wanneer je als gezin gaat verhuizen en de kinderen zijn nog jong, kan een Day In The Life Fotoshoot erg leuk zijn.
Ik fotografeer jullie gezin dan een dagdeel in en rondom huis terwijl jullie normale dingen doen. Juist het fotograferen van de alledaagse bezigheden in het gezin, geeft voor later een leuke herinnering. De kinderkamers, de woonkamer en keuken zijn dan onderdeel van de gezinsshoot. Jullie ontvangen de losse foto's en een fotoalbum in 20/30 cm.

Een Huisherinneringsalbum kan gebruikt worden in de beginfase van een dementie proces. Het album kan als gespreksstof gebruikt worden door familie of medewerkers in de zorg.

Wat kost een Huisherinneringen album

Een Huisherinneringen album basis kost € 295,- inclusief voorbereiding, fotosessie op locatie, fotobewerking en opmaak fotoboek in 20/30 cm.

Een Huisherinneringen album luxe kost € 375,- 
De opname is dan uitgebreider, in het album worden meer foto's opgenomen, en een fotoshoot van de familie kan onderdeel van het geheel zijn.

Geen reiskosten binnen 15 km van Weert.

Mochten er nog vragen of suggesties zijn, dan kun je mij bereiken via de contactpagina.

  

DSC07172
_MG_1385bew
_MG_6169bew
DSC07168
Huisherinneringen boek
bottom of page