top of page

Hallo, ik ben Marlies

Ik ben een gevoelsmens. Als verpleegster van huis uit, weet ik dat zelfs het verlaten van je thuis door bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, gemis kan veroorzaken.

Als vastgoedfotograaf kom ik bij veel mensen thuis en merk ik, dat veel mensen de eigen stek maar moeilijk los kunnen laten. De plek die ze met hart en ziel hebben opgebouwd, ingericht en onderhouden, waar gezinnen zijn ontstaan en kinderen het huis hebben verlaten.

In mijn ontwikkeling tot creatief fotograaf stuitte ik op het fenomeen "storytelling" en de mogelijkheden daarvan. Toen ontdekte ik dat ik als fotograaf veel meer voor mensen kon betekenen. Door juist de leefomgeving te fotograferen, de ziel en de emotie van een huis, kan ik het verhaal vertellen van een huis, de bewoners en de omgeving. Dit resulteert in warme, authentieke en oprechte herinneringen aan thuis: huisherinneringen.


Van het fotomateriaal maak ik een professioneel fotoboek, wat op een creatieve en unieke vorm wordt gegeven. Elk Huisherinneringenalbum is zo een uniek verhaal.

Juist deze persoonlijke aanpak maakt mijn werk zo leuk. Ieder huis heeft zijn verhaal.

 

Dankbaarheid krijg ik terug, wanneer ik weer een mooi fotoalbum overhandig aan familie.


Daarom maak ik Huisherinneringen!

Marlies

 

Thuis starten grote plannen. Plannen voor een bruiloft, voor een gezin, voor het houden van een feest. Misschien zelfs voor het starten van een eigen bedrijf. Allemaal levensbepalende life events.

Ook die momenten leg ik graag met mijn camera voor je vast.

Om voor altijd in herinnering te houden.

Of om met zakelijke en bedrijfsfotografie bij jouw klanten in herinnering te blijven.

 

Check daarvoor www.marlieslaenenfotografie.nl.

WEB JH-Marlies Laenen210930-Weert-_DSC5558_edited.jpg
bottom of page