top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarlies Laenen

Een eigen site voor "Huisherinneringen"

Bijgewerkt op: 17 jan. 2020

Eindelijk een eigen site voor mijn project Huisherinneringen. Ik kan hier zó veel meer vertellen en laten zien aan jullie. Meestal begrijpen mensen meteen wat ik doe, met mijn project Huisherinneringen, maar als fotograaf wil je het ook visueel maken. Doordat elk huis, elk album uniek is, geeft deze website mij ook de mogelijkheid om verschillen te tonen. Elke opzet kan anders zijn, en bijvoorbeeld gecombineerd zijn met het maken van familieportretten. Veel verhalen en herinneringen krijg ik ter ore wanneer ik ergens thuis kom. Deze kunnen ook toegevoegd worden aan het album. Ieders huis is anders, ieders wens is anders.


Ik hoop dat ik nog in veel huizen binnen mag komen, waar ik de ziel en de emotie mag vastleggen met mijn camera. Herinneringen om nooit te vergeten.....


Tot zien in je huis!Mijn eigen herinnering..


Mijn herinnering aan ons voorgaande huis Om meteen zelf maar in de spotlight te staan, een herinnering aan de Beekstraat, onze vorige woning. Zelf kon ik zoooo genieten van een straaltje zon, na een werkdag. En was ik vóór het eten nog even te vinden in onze stadstuin.


Het bijzondere is, dat je deze alledaagse momenten niet zo vaal vastlegt met je camera. Juist deze foto's en herinneringen zijn dierbaar voor later.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page